ATI Leadership Nursing Proctored Exam Answers

Posted on

When taking a Nursing program, you may learn about Leadership Nursing. This material focuses on the ability to inspire, influence and motivate nursing staff and other healthcare workers to work together in hope to achieve their goal of highest potential and collective organization.

After learning Leadership Nursing, you will be required to take the ATI Exam related to Leadership nursing. Of course, you should answer all the questions correctly because it is a supervised test. If you are looking for the ATI Leadership Nursing Proctored Exam answers, you can find those answers in our post below. Here you go!

ATI Leadership Nursing Proctored Exam Answers

There are at least 70 questions available on ATI Leadership Nursing Proctored Exam. Since the exam is too long if we share in this post, instead we can only show you some of the questions and answers. We got the answers of the ATI Leadership Nursing Proctored Exam from Studocu.com.

Question:

  1. A nurse manager is preparing to institute a new system for scheduling staff. Several nurses have verbalized their concern over the possible changes that will occur. Which of the following is an appropriate method to facilitate the adoption of the new scheduling system?
    a. Identify nurses who accept the change to help influence other staff nurses
    b. Provide a brief overview of the new scheduling system immediately before it implementation
    c. Introduce the new scheduling system by describing how it will save the institution money
    d. Offer to reassign staff who do not support the change to another unit
    Answer: b. Provide a brief overview of the new scheduling system immediately before it implementation
  2. A client who is febrile is admitted to the hospital for treatment of pneumonia. In accordance with the care pathway, antibiotic therapy is prescribed. Which of the following situations requires the nurse to complete a variance report with regard to the care pathway?
    a. Antibiotic therapy was initiated 2 hr after implementation of the care pathway
    b. A blood culture was obtained after antibiotic therapy has been initiated
    c. The route of antibiotic therapy on the care pathway was changed from IV to PO
    d. An allergy to penicillin required an alternative antibiotic to be prescribed
    Answer: a. Antibiotic therapy was initiated 2 hr after implementation of the care pathway
  3. A nurse should recognize that an incident report is required when
    a. A client refuses to attend physical therapy
    b. A visitor pinches his finger in the client’s bed‟ frame
    c. A client throws a box of tissues at a nurse
    d. A nurse gives a med 30 min late
    Answer: a. A Client refuses to attend physical therapy
  4. Client satisfaction surveys from a med-surg unit indicate the pain is not being adequately relieved during the first 12 hr post-opt. The unit manager decides to identify post-op pain as quality indicator.
    Which of the following data sources will be helpful in determining the reason why clients are not receiving adequate pain management after surgery?
    a. Prospective chart audit
    b. Retrospective chart audit
    c. Postoperative care policy
    d. Pain assessment policy
    Answer: d. Pain assessment policy
  5. A nurse precepting a newly licensed nurse who is caring for a client who is confused and hasan IV infusion. The newly licensed nurse has placed the client in wrist restraints to prevent dislodging the IV catheter. Which of the following questions should the precepting nurse ask?
    a. “Did you secure the restraints to the side rails of the bed?”
    b. “Are you able to insert two fingers between the restraint and the client’s skin?”
    c. “Did you tie the restraints using a double knot?”
    d. “Are you removing the client’s restraints every 4 hr?”
    Answer: d. “Are you removing the client’s restraints every 4 hr?”
  6. A nurse is caring for an older adult client who has stage III pressure ulcer. The nurse requested a consultation with the wound care specialist. Which of the following actions by the nurse is appropriate when working with a consultant?
    a. Arrange the consultation for time when the nurse is caring for the client is able to be present for consultation
    b. Provide the consultant with subjective opinions and beliefs about the client’s wound care
    c. Request the consultation after several wound care treatment tried
    d. Arrange for the wound care nurse specialist to see the client daily to provide the recommended treatment
    Answer: a. Arrange the consultation for time when the nurse is caring for the client is able to be present for consultation
  7. A client is admitted with TB and placed in a negative pressure room. Which of the following actions is appropriate?
    a. Notify the local health department of the admission
    b. Place a sign on the client’s door with the diagnosis
    c. Ensure that admitting staff undergo PPD skin tests
    d. Determine who had contact with the client in the last 48 hr
    Answer: d. Determine who had contact with the client in the last 48 hr
  8. A nurse is caring for a client who is unconscious and whose partner is a health care proxy. The partner has spoken with the provider and wishes to discontinue the client’s feeding tube. The ‟provider states to the nurse, “I will not discontinue the client’s‟ treatment. His partner has no right to make decisions regarding the client’s care. “Which of the following responses by the nurse is ‟appropriate?
    a. You should consider speaking with the facility’s ethics committee before making your decision
    b. You have the right to make decision, even if the partner is the client’s‟ health care proxy
    c. The client has designated his partner as health care proxy in his advance directives
    d. We ll‟ need to have the nursing supervisor review the client s‟ advance directives
    Answer: c. The client has designated his partner as health care proxy in his advance directives
  9. A nurse is caring for a client who has increased intracranial pressure and is receiving IVcorticosteroids. Which of the following info is most important for the nurse to report at shift change?
    a. Glasglow Coma scale score
    b. Most recent blood glucose reading
    c. Lab test scheduled for next shift
    d. Reddened area on the coccyx
    Answer: a. Glasglow Coma scale score
  10. A nurse is assigned the following four clients for the current shift. Which of the following clients should the nurse assess first?
    a. A client who has a hip fracture and is in Buck’s traction
    b. A client who has aspiration pneumonia and a respiratory rate of 28/min
    c. A client who has diabetes mellitus stage 2 pressure ulcer on his foot
    d. A client who has a C diff infection and needs a stool specimen collected
    Answer: d. A client who has a C diff infection and needs a stool specimen collected

As we have mentioned, we can only show you some of the questions and answers of ATI Leadership Nursing Proctored Exam. If you ready need the full of the ATI Leadership Nursing Proctored Exam answers, you can visit Studocu.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.